Jeg har fått klarhet i min drømmekunde!

Takk for alt du har hjulpet meg med! Jeg har fått god hjelp til å planlegge og strukturere poster til sosiale medier. Det har vært til stor hjelp og jeg har også fått mer klarhet med tanke på drømmekunden min.

Christine Nylund

Personlig trener, kostholdsveileder og foredragsholder.

Dyktig og motiverende, som ser det positive i en hver situasjon!

Trude er en skikkelig dyktig og motiverende veileder. Hun ser det positive i en hver situasjon og har gode løsninger når jeg sitter fast.

Etter å ha jobbet med Trude Annie har jeg lært meg å sette meg mål litt oftere, gjøre morgenrutinene mine og jobbe med tankene mine.

Det har jeg gjort at jeg har fått mye mer glede og overskudd i hverdagen min og jeg har oppnådd flere av drømmene mine. Medlemsportalen Veien til hverdagslykke og 1-1 samtaler med Trude anbefales på det varmeste.

Christine Lystrup. 

Sosionom, personlig trener og kostholdsveileder.

Du føler deg ivaretatt og viktig.

Trude Annie er lys og kjærlighet og gir samtidig en vennlig dytt når du jobber med henne. Jeg syns hun deler så raust og man føler seg virkelig ivaretatt og viktig. Det er så ekte og autentisk. 

Jeg kjenner så inderlig på hennes ønske om å hjelpe og det å gi av seg selv, for å hjelpe andre. 

Målsetting og det å komme seg forbi  blokkeringer fra fortiden som holder deg tilbake, er bare noe av det jeg lærte i medlemsportalen. Jeg anbefaler portalen og jeg vil råde deg til å ikke gå glipp av den.

Hege Holen, Veileder i eteriske oljer