Hvem er Trude Annie?

Jeg hadde visst om loven om tiltrekning i mange år, men det var ikke før jeg var helt utslitt og deprimert at jeg virkelig innså hvor mye jeg trengte denne loven i livet mitt.

Jeg kombinerte livet som nybakt mamma med skolegang og uten å innse det, hadde jeg fødselsdepresjon.

Jeg gikk lenge med mye stress, tok ikke vare på meg selv og lot drømmer være nettopp det, drømmer. Jeg manifesterte dårlige relasjoner og mye negativitet i livet mitt.

 

Jeg lærte meg at det å behandle seg selv med egenkjærlighet, gode samtaler og gode rutiner var det som skulle gi meg glede og energien tilbake.

Jeg begynte aktivt å bruke loven om tiltrekning igjen og total endret livet mitt og fant min passion. I 11 år har jeg jobbet med loven om tiltrekning på et personlig plan.

 

Jeg heter Trude Annie, 30 år og bor på Fauske med min samboer Andreas og sønnen vår Oliver. Jeg er hjelper kvinnelige gründere og gründerspirer igjennom coaching i vip programmet og kommer snart med onlinekurset Businesslykke. Sjekk gjerne ut podcasten min Hverdagslykke der du hører podcast!

Jeg elsker å coache kvinnelige gründere og gründerspirer til å satse mer på seg selv, uten dårlig samvittighet.

En av verktøyene som jeg virkelig brenner for er loven om tiltrekning og jeg selv bruker det hver eneste dag.

Dette er noe jeg hjelper deg å implementere i din hverdag og din business. Jeg hjelper deg til å komme i kontakt med deg selv og dine drømmer, slik at du ikke kaster bort verdifull tid!

 Jeg hjelper deg å manifestere din drømmebusiness, slik at du kan leve det livet du er ment for å leve.

Gleder meg til å bli kjent med deg!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.